Vilniaus ir Kauno oro uostuose nutrūko dviejų lietuvių kelionės, jie įkliuvo VSAT pareigūnams

Vilniaus ir Kauno oro uostuose pasieniečiams įkliuvo du lietuviai. Moteriai išvykti į užsienį VSAT pareigūnai neleido dėl vogto paso, o į Lietuvą grįžęs vyras, kaip paaiškėjo, buvo nuteistas arešto bausme, tačiau vengė ją atlikti.

Vilniaus ir Kauno oro uostuose nutrūko dviejų lietuvių kelionės, jie įkliuvo VSAT pareigūnams.<br> VSAT nuotr.
Vilniaus ir Kauno oro uostuose nutrūko dviejų lietuvių kelionės, jie įkliuvo VSAT pareigūnams.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2022, 5:28 PM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba, antradienį paryčiais Vilniaus oro uoste pasieniečiai patikrino reisu į Turkijos kurortą Antaliją vykusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, kad vienai keleivei teks koreguoti savo planus: atostogauti susiruošusi moteris dokumentų kontrolės metu VSAT pareigūnams pateikė, įtariama, vogtą ar neteisėtai pasisavintą pasą.

Supratusi, kad yra demaskuota, moteris pasieniečiams prisistatė 66-erių vilniete. Po apklausos dokumentas iš moters paimtas, o jai pačiai į užsienį išvykti neleista. Pasieniečiai toliau aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis lietuvė įgijo tokį dokumentą.

Antradienio naktį Kauno oro uoste pasieniečiai patikrino reisu iš Anglijos sostinės Londono atskridusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno atvykusiojo, 37-erių vyro ieško Kauno policija. Jis yra nuteistas arešto bausme ir vengia ją atlikti.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į tarnybines patalpas. VSAT pareigūnai, atlikę reikiamus formalumus, ieškomąjį perdavė policininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.