Turgelių prekeivė alkoholiu ištroškusiems degtinę pardavinėdavo net po šaukštą

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, reaguodami į gyventojų pranešimus dėl nelegalios prekybos alkoholiniais gėrimais Turgeliuose, organizavo policinę priemonę.

 Turgelių prekeivė alkoholiu ištroškusiems degtinę pardavinėdavo net po šaukštą.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Turgelių prekeivė alkoholiu ištroškusiems degtinę pardavinėdavo net po šaukštą.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2022, 4:33 PM, atnaujinta Sep 19, 2022, 4:37 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, rugsėjo 17 d. apie 10 val. 30 min. pareigūnai apsilankė pas jiems ir vietiniams gyventojams gerai žinomą Akmenynės g. gyventoją (gimusi 1964 m.) – jos liguisto potraukio prekiauti alkoholiu negali sustabdyti nei policinės priemonės, nei taikomos baudos, nei gyventojų pasmerkimas.

Stebėdami pastarosios namus, pareigūnai užfiksavo prekybos alkoholiu faktą, po to šios moters namuose ir ūkiniuose pastatuose atliko kratą ir rado didelį kiekį – 76 l naminės degtinės.

Tradiciškai prekybos alkoholiu „taške“ pareigūnai rado ir kontrabandinių cigarečių, kurios visuomet pasiūlomos kaip priedas prie parduodamo nelegalaus alkoholio. Įvykio vietoje gyventojai skundėsi pareigūnams, jog šio „taško“ šeimininkė iš vietinių gyventojų, turinčių priklausomybę nuo alkoholio, pasiima paskutinius skatikus ir net po šaukštą parduoda naminę degtinę. Moteris sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Per pastaruosius trejus metus ši Turgelių gyventoja jau dukart stojo prieš teismą už nelegalią prekybą alkoholiu, tačiau teismo paskirtos jai kriminalinės bausmės, baudos neatgrasė jos potraukio pasipelnyti iš nelegalios prekybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.