Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė nemokamai bare pasivaišinti nusprendusį vyrą

Neeilinį įvykį Kauno oro uoste užfiksavo čia dirbantys Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai. Pasieniečių vaizdo kameromis stebėtas vyras naktį atėjo į keleivių terminale esantį barą, kuris tuo metu neveikė, pasičiupo gėrimų bei užkandžių ir čia pat ėmė vaišintis.

 Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė nemokamai bare pasivaišinti nusprendusį vyrą.<br> VSAT nuotr.
 Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė nemokamai bare pasivaišinti nusprendusį vyrą.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-22 13:10

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba, vidurnaktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kauno oro uoste budėję VSAT pareigūnai vaizdo stebėjimo kameromis užfiksavo įtartiną vyrą. Jis keleivių terminalo bendrojoje salėje nuėjo į tuo metu neveikusį barą, pasičiupo ant lentynos stovėjusius keletą butelių alkoholinių bei gaiviųjų gėrimų, pasiėmė užkandžių, atsisėdo prie čia pat esančio staliuko ir ėmė vaišintis.

Nemokamomis vaišėmis besimėgavusį baro „klientą“ pasieniečiai nedelsiant sulaikė ir atvesdino į tarnybines patalpas. Paaiškėjo, kad tai – 27-erių metų lietuvis. Smarkiai įkaušęs ir sunkiai aplinkoje besiorientavęs vyras net nesugebėjo VSAT pareigūnams pasakyti savo gyvenamosios vietos.

VSAT pareigūnai apie pažeidimą informavo oro uosto Aviacijos saugumo darbuotojus ir iškvietė policininkus, kurie toliau tirs šį incidentą ir priims sprendimą dėl nuobaudos skyrimo.

Barui padaryti nuostoliai skaičiuojami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.