Savo žmoną kitiems vyrams pardavinėjęs vyras iš Tauragės r. teisme išgirdo jo likimą pakeitusią aplinkybę

22 metų tauragiškis nuteistas už tai, kad pelnėsi iš kito asmens – tuo metu dar nepilnametės savo žmonos – prostitucijos.

22 metų tauragiškis nuteistas už tai, kad pelnėsi iš kito asmens – tuo metu dar nepilnametės savo žmonos – prostitucijos.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
22 metų tauragiškis nuteistas už tai, kad pelnėsi iš kito asmens – tuo metu dar nepilnametės savo žmonos – prostitucijos.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2022, 6:35 PM

Baudžiamąją bylą išnagrinėjus Klaipėdos apygardos teisme jaunam vyrui skirtas laisvės apribojimas vieniems metams ir trims mėnesiams.

Nuosprendyje nebeliko ankstesnių kaltinimų vaiko pirkimu arba pardavimu ir pelnymosi iš nepilnamečio prostitucijos. Mat paaiškėjo aplinkybė, kad anksčiau būdama nepilnametė mergina kreipėsi į teismą prašydama leidimo susituokti ir tokį gavo.

Pagal Civilinį kodeksą nepilnametis, sulaukęs šešiolikos metų, jo tėvų, globos (rūpybos) institucijų, juo besirūpinančio asmens ar savo paties pareiškimu gali būti teismo tvarka pripažintas visiškai veiksniu (emancipuotu), jeigu yra pakankamas pagrindas leisti jam savarankiškai įgyvendinti visas civilines teises ir vykdyti pareigas.

Baudžiamoji byla dėl pelnymosi iš savo žmonos prostitucijos buvo nagrinėjama už uždarų durų.

Neseniai pilnametė tapusi moteris ir jos 22 metų vyras į teismo posėdžius atvykdavo atskirai, o salėje stengėsi išvengti vienas kito žvilgsnių.

Prokuratūros pranešime buvo teigiama, kad jaunas vyras galėjo maždaug keturis mėnesius pelnytis iš savo žmonos prostitucijos.

Pagal tyrimo metu surinktus duomenis vyras buvo atsakingas už savo žmonos kūniškų paslaugų reklamą, jos nuvežimą į sutartas su klientu vietas ir pinigų gavimą.

Kaltinamasis tai neigė, tikino, kad jokių skelbimų apie kūniškas paslaugas nerašė, viskas vyko bendru sutarimu, o gautus pinigus – apie 50 eurų už vieną lytinę paslaugą – pasidalydavo.

Į posėdį sūnų atlydėjusi motina tikino, kad jis nekaltas, o visa byla – tik moters apkalbos.

Neva dabar jau buvusi marti pasiimdavo jos sūnaus telefoną ir nežinia kokių pranešimų internetu galėjo prirašyti.

Moteriai nepatiko vyro išsirinkta moteris, nenorėjo, kad juodu susituoktų, – motinos širdis tarsi nujautė kažką negera.

Jos sūnus netrukus irgi jau gailėjosi dėl tokio žingsnio.

Porai prieš kelis mėnesius gimė kūdikis, bet motina esą jo atsisakė. Apribojus motinystės teises anūką augina močiutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.