Kalėjimų departamento pareigūnai sulaikė narkotikų platintojus, tiekusius kvaišalus į Šiaulių tardymo izoliatorių

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai kartu su Šiaulių apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnais surengė pasalą, kurios metu užfiksuota, kaip per pagrindinę Šiaulių tardymo izoliatoriaus tvorą, į įkalinimo įstaigos teritoriją buvo įmestas paketas su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

 Kalėjimų departamento pareigūnai sulaikė narkotikų platintojus, tiekusius kvaišalus į Šiaulių tardymo izoliatorių.<br>Kalėjimų departamento nuotr.
 Kalėjimų departamento pareigūnai sulaikė narkotikų platintojus, tiekusius kvaišalus į Šiaulių tardymo izoliatorių.<br>Kalėjimų departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-26 11:49

Kaip praneša Kalėjimų departamentas, paketą su galimai draudžiamomis medžiagomis metę asmenys buvo sulaikyti.

Pareigūnams atlikus sulaikytųjų kratas, paaiškėjo, kad vienas iš sulaikytų asmenų turėjo su savimi dar vieną metimui į įkalinimo įstaigą paruoštą paketą su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Dėl šio įvykio Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teisingumo ministerijos Kriminalinės žvalgybos valdybos Ikiteisminio tyrimo skyriuje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalį – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.