Kraupi žmogžudystė Vilijampolėje: 33 metų kaunietis buvo žvėriškai subadytas prie savo laiptinės

Ketvirtadienio naktį Kaune, Vilijampolės rajone surengtas kraupus išpuolis – du jauni recidyvistai nužudė 33 metų vyrą, gyvenusį netoli nuo nusikaltimo vietos. Kraujo klane gulinti auka buvo aptikta ketvirtadienio naktį, K.Griniaus gatvėje esančio daugiabučio kieme.

 Kaune įvykdyta itin žiauri žmogžudystė - peiliu subadytas 33 metų vyras rastas kraujo klane prie daugiabučio laiptinės. <br> Lrytas.lt koliažas
 Kaune įvykdyta itin žiauri žmogžudystė - peiliu subadytas 33 metų vyras rastas kraujo klane prie daugiabučio laiptinės. <br> Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2022, 8:43 AM, atnaujinta Oct 6, 2022, 4:34 PM

Greitosios pagalbos medikai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog durtinės žaizdos buvo aptiktas nugaros, pilvo ir nugaros srityse.

Medikų brigada bandė gaivinti prie savo namų užpultą kaunietį, tačiau daugybiniai sužalojimai buvo pernelyg sunkūs. Jis mirė, nuvežtas į Kauno klinikas.

Manoma, kad užpultajam kumščiais ir peiliu buvo suduota daugiau nei 10 kartų, tačiau tikslų smūgių skaičių nustatys medicinos ekspertai. Nužudytojo kūnas jiems iš klinikų turėtų būti pristatytas ketvirtadienį po pietų.

Apie pirmą valandą nakties pagalbą iškvietė triukšmą išgirdę vietos gyventojai. Jie pranešė apie muštynes, tačiau paaiškėjo, kad prie daugiabučio vyko ne muštynės, o egzekucija.

Tą pačią naktį ne per toliausiai nuo žmogžudystės vietos buvo sulaikyti 23 ir 22 metų įtariamieji.

Šie kauniečiai anksčiau ne po kartą buvo atsidūrę teisiamųjų suole už plėšimus, vagystes ir kitus nusikaltimus.

Jų apklausa turėtų prasidėti ketvirtadienio popietę.

Vienas iš įtariamųjų gyvena Kalniečių mikrorajone.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė portalą lrytas.lt informavo, jog abu sulaikytieji buvo neblaivūs (2,52 ir 0,6 prom.).

Kol kas nėra aiški užpuolimo priežastis – kivirčas tarp praeivio ir chuliganų galėjo įsiplieksti spontaniškai, tačiau neatmetama, kad išpuolis buvo suplanuotas apiplėšimo ar kokiu nors kitu tikslu. Nežinia, ar nusikaltėliai ir jų mirtinai sužeistas vyras buvo pažįstami.

Penktadienį prokuratūra ketina kreiptis įtariamųjų žudikų suėmimo – portalo lrytas.lt žiniomis, juos bus siūloma uždaryti į belangę ilgiausiai leistinam 3 mėnesių terminui. Vėliau suėmimas tikriausiai bus pratęsiamas.

Nė viena iš įtariamųjų nedirba. Tuo tarpu nužudytas vyras darbą turėjo, anksčiau į teisėsaugos akiratį patekęs nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.