Sugyventinių konfliktas Vilniuje: vyras savo automobiliu taranavo moters mašiną, prireikė medikų

Vilniaus policija sulaikė ir į areštinę uždarė vyrą, kuris grasino sugyventinei, o vėliau savo automobiliu taranavo jos mašiną. Moteriai prireikė medikų pagalbos.

 Sugyventinių konfliktas Vilniuje: vyras savo automobiliu taranavo moters mašiną, prireikė medikų.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Sugyventinių konfliktas Vilniuje: vyras savo automobiliu taranavo moters mašiną, prireikė medikų.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2022, 10:06 AM, atnaujinta Oct 6, 2022, 10:12 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, spalio 5 d. apie 7 val. 17 min. Vilniuje, Ukmergės g., bute, vyras (gim. 1976 m.) grasino savo sugyventinei (gimusi 1977 m.) susidorojimu.

Tą pačią dieną apie 8 val. Vilniuje, Gabijos g., vyro vairuojamas automobilis „Mercedes Benz“ taranavo, o po to dar atsitrenkė į moters vairuojamo automobilio „Ford“ galą.

Nukentėjusioji, suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai.

Girtas vyras (nustatyta lengvas grtumas) uždarytas į areštinę.

Pradedamas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.