Poros konfliktą Vilkaviškyje tiria policija – smurtu kaltina vienas kitą, bet areštinėje tik girtas vyras

Vilkaviškio policija tiria poros konfliktą, po kurio vyras ir moteris smurtu kaltina vienas kitą. Kaip praneša policija, nors kaltinimai abipusiai, į areštinę uždarytas tik girtas vyras.

Poros konfliktą Vilkaviškyje tiria policija – smurtu kaltina vienas kitą, bet areštinėje tik girtas vyras.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Poros konfliktą Vilkaviškyje tiria policija – smurtu kaltina vienas kitą, bet areštinėje tik girtas vyras.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2022, 9:43 AM, atnaujinta Oct 9, 2022, 9:56 AM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, spalio 8 d. apie 14 val. 50 min. Vilkaviškyje, Kovo 11-osios g., namuose, kilus konfliktui, girtas (3,76 prom.) vyras (gim. 1994 m.) galimai smurtavo prieš moterį (gimusi 1995 m.).

Gavus moters skundą dėl smurto artimoje aplinkoje, įtariamasis sulaikytas ir pristatytas į ilgalaikio sulaikymo patalpas. 

Dar prieš patenkant į areštinę vyras smurtu spėjo apkaltinti ir jį apskundusią moterį. Pasak policijos pranešimo, tikėtina, kad spalio 8 d. apie 14 val. 50 min. Vilkaviškyje, Kovo 11-osios g., namuose, kilus konfliktui, moteris (gimusi 1995 m.) smurtavo prieš girtą (3,76 prom.) vyrą (gim. 1994 m.).

Dėl abiejų pareiškimų pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.