Linksmybių su Vilniaus stoties rajone sutikta moterimi užsigeidęs vyras dabar skaičiuoja nuostolius Namuose pabudo apšvarintas

Apie romantišką vakarą su Vilniaus stoties rajone sutikta moterimi svajojusiam vyrui teko labai nusivilti – laukta meilės naktis virto karčiomis pagiriomis ryte ir pažintimi su sostinės policijos pareigūnais.

Prasta gatvės reputacija vyrui buvo nė motais, tad bare sutiktai nepažįstamajai vilnietis iš karto pasiūlė vakarą pratęsti kur nors kitur, intymesnėje aplinkoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Prasta gatvės reputacija vyrui buvo nė motais, tad bare sutiktai nepažįstamajai vilnietis iš karto pasiūlė vakarą pratęsti kur nors kitur, intymesnėje aplinkoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2022, 7:38 AM

Vietoj smagaus vakaro su „pupyte“ 35 metų vilnietis dabar skaičiuoja nuostolius. Pažintis su bare sutikta moterimi jam kainavo 700 eurų.

Kaip policijai pasakojo vyras, su mergina jis susipažino praėjusio savaitgalio vakarą Vilniuje, Sodų gatvėje esančiame bare. Ši gatvė seniai garsėja kaip pigių prostitučių susirinkimo vieta.

Prasta gatvės reputacija vyrui buvo nė motais, tad bare sutiktai nepažįstamajai vilnietis iš karto pasiūlė vakarą pratęsti kur nors kitur, intymesnėje aplinkoje.

„Moteris pasiūlė nueiti į viešbutį, aš sutikau“, – kitą dieną įvykio aplinkybes pasakojo vyras.

Kadangi pakankamai grynųjų pinigų su savimi vilnietis neturėjo, prieš eidamas ieškoti viešbučio, kuriame galėtų praleisti naktį, vyriškis su mergina patraukė link artimiausio bankomato ir išsigrynino 300 eurų.

Šis žingsnis, kaip vėliau suprato vyras, buvo dar viena jo klaida. Turėdamas pakankamai pinigų kišenėje vyras su prostitute nuėjo į viešbutį, tačiau viešbučio darbuotojams jie pasirodė nepatikimi, todėl šie jiems išnuomoti kambarį atsisakė.

Likęs gatvėje kartu su mergina vilnietis nieko geresnio nesugalvojo, kaip pasiūlyti moteriai važiuoti į jo namus – bendrabutį Kareivių gatvėje.

Pasak nukentėjusio vyro, jo namų duris jie pravėrė apie 22 val. ir nusprendė dar šiek tiek išgerti.

Kas buvo toliau, nukentėjusysis sakė neprisimenąs, o prabudęs apie šeštą valandą ryto bute nerado nei viešnios, nei pinigų, kuriuos buvo išsigryninęs prieš eidamas į viešbutį, nei banko kortelės.

Internete pasitikrinęs savo sąskaitą vyras joje pasigedo 400 eurų. Jis įtaria, kad prostitutė jo banko kortelės PIN kodą pamatė, kai jis gryninosi pinigus, nes tuo metu stovėjo visai šalia.

Įsidėmėjusi PIN kodo skaičius ji jais pasinaudojo vos tik aukos mokėjimo kortelė atsidūrė jos rankose.

„Manau, ji viską buvo suplanavusi nuo pirmos pažinties akimirkos. Taip pat įtariu, kad bute ji mane kažkuo apsvaigino, nes ryte labai blogai jaučiausi“, – guodėsi nukentėjusysis.

Vilniaus policija dar tikslina vilniečio pasakojimą ir kol kas ikiteisminio tyrimo nepradėjo.

„Surinkta medžiaga pagal tris Baudžiamojo kodekso straipsnius – dėl plėšimo, mokėjimo kortelės pagrobimo ir neteisėto disponavimo ja“, – „Lietuvos rytui“ sakė Vilniaus policijos atstovė Loreta Kairienė.

Pradėjus ikiteisminį tyrimą ir nustačius vilnietį apiplėšusią prostitutę jai grėstų laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.