Dvi girtos moterys Vilniuje mušė ir grasino peiliu vyrui – konfliktą nutraukė policija

Vilniaus policijos areštinėje atsidūrė dvi girtos moterys, kurios mušė ir peiliu grasino vyriškiui.

Dvi girtos moterys Vilniuje mušė ir grasino peiliu vyrui – konfliktą nutraukė policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Dvi girtos moterys Vilniuje mušė ir grasino peiliu vyrui – konfliktą nutraukė policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2022, 10:06 AM, atnaujinta Nov 2, 2022, 10:40 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, lapkričio 1 d. apie 17 val. 10 min. Vilniuje, Parko g., konflikto metu moteris (gimusi 1957 m.) peiliu grasino vyrui (gim. 1956 m.).

Tuo tarpu kita moteris (gimusi 1959 m.) tą patį vyriškį sumušė.

Policija praneša, kad abi moterys buvo girtos, tačiau jų girtumo nenurodo. Abi įtariamosios sulaikytos ir uždarytos į areštinę.

 Ar vyriškis buvo blaivus, policija irgi nenurodo.

Po incidento policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo ir dėl grasinim nužudyti.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.