Kauno pareigūnai sučiupo šulinių dangčių vagį su kvaišalais

Į Kauno apskrities VPK pareigūnų akiratį pateko vyras, kuris galimai padarė ne tik turtinę žalą, pasisavindamas šulinių dangčius, bet ir sukėlė pavojų žmonių gyvybei, palikdamas juos atvirus. Praėjus mažiau nei parai, pareigūnai sulaikė asmenį įtariamą vagyste, o jo automobilyje rado ne tik įrankius, galimai naudotus nusikalstamai veikai atlikti, bet ir galimai narkotines-psichotropines medžiagas.

 Kauno pareigūnai sučiupo šulinių dangčių vagį su kvaišalais.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Kauno pareigūnai sučiupo šulinių dangčių vagį su kvaišalais.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2022, 10:58 AM

Kaip praneš Kauno apskrities VPK, antradienį, lapkričio 8 d., apie 23.20 val. gautas pranešimas, jog Kaune, Kalvarijos g., iš vaizdo stebėjimo kameromis stebimos aikštelės pavogti keturi šulinio dangčiai. Padaryta turtinė žala siekia apie 750 eurų.

Kitos dienos rytą apie 10.40 val. Kauno apskrities VPK Reagavimo valdybos pareigūnai Kaune, Birželio 23-osios g., pastebėjo automobilį BMW, kurį nuspręsta patikrinti, nes gali būti susijęs su įvykdyta nusikalstama veika.

Patikrinus automobilį, vairuojamą vyro (g. 1989 m.), buvo rasti galimai įvykdytos minėtos nusikalstamos veikos įrankiai. Negana to, pareigūnai automobilyje rado ir galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų. Vairuotojas buvo pristatytas į gydymo įstaigą tyrimui dėl narkotinių-psichotropinių medžiagų vartojimo.

Šis Kauno miesto gyventojas yra žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Kauno Nemuno policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. ir 259 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.