Kaune girto vairuotojo bandymas papirkti pareigūną neišdegė – prisivirė dar daugiau košės

Penktadienį Kaune girto vairuotojo bandymas išvengti atsakomybes buvo nesėkmingas. Už pasiūlytą kyšį pareigūnui vyrui teks atsakyti.

Kaune girto vairuotojo bandymas papirkti pareigūną neišdegė – prisivirė dar daugiau košės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune girto vairuotojo bandymas papirkti pareigūną neišdegė – prisivirė dar daugiau košės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2022, 9:11 AM

Lapkričio 18 d. apie 16 val. Kaune, Vasarvietės gatvėje, vyras (gim. 1971 m.) siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už KET pažeidimą Kauno apskrities VPK pareigūnui davė 250 eurų kyšį.

Policijos departamento duomenimis, vyras vairavo automobilį būdamas girtas ir blaivumą pasitikrinti atsisakė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Kaip numatyta Baudžiamajame kodekse, tas, kas tiesiogiai arba netiesiogiai pats ar per tarpininką pasiūlė, pažadėjo ar susitarė duoti arba davė kyšį valstybės tarnautojui ar jam prilygintam asmeniui arba trečiajam asmeniui už pageidaujamą valstybės tarnautojo ar jam prilyginto asmens teisėtą veikimą ar neveikimą vykdant įgaliojimus, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.