Šiauliuose ir Joniškio r. pareigūnams su kvaišalais įkliuvę du vyrai atsidūrė areštinėje

Penktadienį pareigūnai Šiauliuose ir Joniškio rajone su kvaišalais sučiupo du vyrus. Vienas jų įkliuvo būdamas girtas.

Šiauliuose ir Joniškio r. pareigūnams su kvaišalais įkliuvę du vyrai atsidūrė areštinėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiauliuose ir Joniškio r. pareigūnams su kvaišalais įkliuvę du vyrai atsidūrė areštinėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2022, 10:34 AM

Lapkričio 19 d. apie 2 val. 25 min. Joniškio rajone, Skaistgiryje, Kaštonų gatvėje, pas girtą vaikiną (gim. 2000 m.) rastas folijos lankstinukas bei keturios suktinės su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad vaikinui nustatytas lengvas girtumas – 1,09 prom. Įtariamasis sulaikytas ir uždaryti į areštinę.

Tą pačią dieną maždaug 4 val. 25 min. Šiauliuose, Purienų gatvėje, pas vyrą, gimusį 1992 m., buvo aptiktas folijos lankstinukas su biria, baltos spalvos, įtariama, narkotine medžiaga.

Vyrą pareigūnai sulaikė ir uždarė į areštinę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.