Girtas vairavęs Utenos vicemeras atgailauti suskubo po 3 parų

Pirmadienio rytą Utenoje pareigūnai sučiupo girtą vairavusį Utenos vicemerą Vitalijų Šeršniovą. 43 metų politikas viešai atgailauti suskubo tik ketvirtadienį, kai apie įvykį buvo paskelbta policijos įvykių suvestinėje.

 V.Šeršniovas.<br> Utenos miesto savivaldybės nuotr.
 V.Šeršniovas.<br> Utenos miesto savivaldybės nuotr.
Utenos rajono savivaldybė. <br>V.Balkūno nuotr.
Utenos rajono savivaldybė. <br>V.Balkūno nuotr.
 Utenos vicemeras suskubo atgailauti, kai pranešimas apie įvykį pasirodė policijos suvestinėse. <br> Nuotr. iš socialinio tinklo
 Utenos vicemeras suskubo atgailauti, kai pranešimas apie įvykį pasirodė policijos suvestinėse. <br> Nuotr. iš socialinio tinklo
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 24, 2022, 9:28 AM, atnaujinta Nov 24, 2022, 6:12 PM

Socialiniame tinkle esančioje Darbo partijos nario paskyroje įkelti net pamokymai, kaip reiktų elgtis tokioje situacijoje (tekstas netaisytas):

„Prisidirbau, tad atsiduodu Jūsų „teismui“.

Po gan ilgo laiko, savaitgalį reikėjo šiek tiek „atsipalaiduoti“. Pirmadienį prieš važiuojant į darbą prasipučiau su savu alkotesteriu. Alkotesteris  parodė 0,25 promilės, tad sėdau už vairo ir pajudėjau link darbo.

Maždaug apie 7 val. ryto sustabdė pareigūnai. Jų rezultatas 0,43 promilės.

Moralinės išvados:

1. Nevartoti alkoholio arba tai daryti su saiku.

2. Laiku kalibruoti asmeninį alkotesterį (kad nerodytų „pieno riebumo“).

3. Nesiveržti į darbą pirmadieniais nuo ankstyvo ryto (leisti organizmui labiau išsivalyti). Jei būčiau važiavęs bent 30 min vėliau, tikriausiai įpūsčiau normą ir dabar šito posto nerašyčiau.

Su pažeidimu sutikau, pateisinimų tam nėra, pripažįstu, kad esu ir jaučiuosi kaltas dėl įvykdyto administracinio nusižengimo.“

Politiko vairuojamas lengvasis automobilis „Subaru Legacy“ buvo sustabdytas lapkričio 21 d. apie 7 val. Utenoje, J. Basanavičiaus gatvėje. Pranešimas apie šį įvykį išplatintas tik ketvirtadienį – nurodyta, kad prie šio automobilio vairo sėdėjo įkaušęs Utenos rajono savivaldybės darbuotojas, gimęs 1979 metais.

Pradėta administracinė teisena dėl transporto priemonių vairavimo, kai tai daro neblaivūs arba apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.