Pavogęs cigarečių italas iš Kauno bandė išskristi į Norvegiją – sulaikė pasieniečiai

Kauno oro uoste dirbantys VSAT pareigūnai išvykimo terminale sulaikė italą, kuris turėdamas skrydžio bilietą pateko į išvykimo zoną ir iš neapmuitintų prekių (duty free) parduotuvės mėgino nesumokėjęs išsinešti 9 blokus cigarečių.

 Kauno oro uoste sulaikytas italas.<br>VSAT nuotr.
 Kauno oro uoste sulaikytas italas.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2022, 6:30 PM, atnaujinta Dec 5, 2022, 6:34 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, sekmadienį vakare iš Kauno oro uosto tarnybų ten dirbę pasieniečiai gavo pranešimą apie nekasdienę situaciją išvykimo terminale. Tarp keleivių, skrisiančių į Olesiundą Norvegijoje, buvo įtartinas vyras, kuris iš neapmuitintų prekių parduotuvės, įtariama, pavogė tabako gaminių. Pasieniečiai nedelsdami šį 47-erių Italijos pilietį sulaikė ir pristatė į VSAT tarnybines patalpas.

Atlikę asmens ir daiktų apžiūrą, pasieniečiai vyro rankiniame bagaže rado 9 blokus įvairių rūšių cigarečių. VSAT pareigūnai taip pat išsiaiškino, kad italas jau ne pirmą kartą oro uosto neapmuitintų prekių parduotuvėje nusitaiko į rūkalus „nemokamai“.

Cigarečių į kuprinę prisikimšusį parduotuvės „klientą“ pasieniečiai perdavė policininkams, kurie toliau tirs šį incidentą ir priiims sprendimą dėl italo atsakomybės.

Parduotuvei padaryti nuostoliai – per 400 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?