Jurbarkietis bus teisiamas dėl nužudymo bei plėšimo

Kauno apygardos prokuratūros prokuroras teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje jurbarkietis S.K. kaltinamas dėl nužudymo ir plėšimo.

Jurbarkietis bus teisiamas dėl nužudymo bei plėšimo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Jurbarkietis bus teisiamas dėl nužudymo bei plėšimo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2022, 2:41 PM, atnaujinta Dec 20, 2022, 2:44 PM

Kaip rašoma prokuratūros pranešime, bylos duomenimis, šių metų gegužės mėnesį, kaltinamasis, važiuodamas vienu automobiliu su nukentėjusiuoju, paprašė šio paskolinti automobilį. Skolinti automobilio „Chrysler Grand Voyager“, kuris priklausė žmonai, nukentėjusysis nesutiko, todėl tarp vyrų kilo konfliktas.

Kaltinamasis, siekdamas pagrobti automobilį, nukentėjusiajam sudavė ne mažiau kaip 11 smūgių į įvairias kūno vietas, o tada nutempė nukentėjusiojo kūną į miško gilumą, kad jo niekas nerastų, ir iš šio kišenių pasisavino svetimą turtą – automobilio raktus, piniginę su 20 eurų bei raktų ryšulį ir išvyko su minėtu automobiliu. Turimais duomenimis, kaltinamasis pagrobtą automobilį paliko pažįstamų asmenų kieme, o pats pabėgo slėptis į mišką.

S.K. kaltinimas nužudymu dėl savanaudiškų paskatų bei plėšimu. Griežčiausia numatoma bausmė už šias veikas – laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.