Narkotikus platinę ir pirkę Šiaulių krašto gyventojai išgirdo teismo nuosprendį

Teismas paskelbė apkaltinamąjį nuosprendį ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti pripažino kaltais šiauliečius M.V. ir E.K., o dėl neteisėto disponavimo šiomis medžiagomis be tikslo jas platinti – to paties rajono gyventojus – T.V. ir P.V.

Narkotikus platinę ir pirkę Šiaulių krašto gyventojai išgirdo teismo nuosprendį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Narkotikus platinę ir pirkę Šiaulių krašto gyventojai išgirdo teismo nuosprendį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2022, 2:16 PM, atnaujinta Dec 20, 2022, 2:19 PM

Kaip rašoma prokuratūros pranešime, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus kriminalinės žvalgybos duomenų, kad 39-erių šiaulietė M.V. galimai sistemingai platina augalinės kilmės narkotines medžiagas – kanapių antžemines dalis – savo buvusiam sutuoktiniui, 46-erių T.V. Surinkta duomenų, kad šių metų kovo mėnesį kaltinamoji jam pardavė ne mažiau kaip 4 g narkotinės medžiagos.

Bylos duomenimis, daugiau kaip 30 g narkotinių medžiagų moteris įsigijo iš anksčiau ne karto teisto ir teisėsaugos pareigūnams žinomo 22-ejų E.K. Atliekant ikiteisminį tyrimą, šių metų birželio mėnesį, kaltinamasis E.K. pardavė dar ne mažiau kaip 4,6 g kanapių 24-erių Šiaulių rajono gyventojui P.V. Tą pačią dieną abu vyrai buvo sulaikyti policijos pareigūnų.

Visi keturi kaltinamieji bylos nagrinėjimo metu savo kaltę pripažino visiškai.

Gruodžio 19 dieną Šiaulių apylinkės teismo Šiaulių rūmai, išnagrinėję šią baudžiamąją bylą, M.V. skyrė laisvės apribojimą vieneriems metams, T.V. – dvejų mėnesių viešųjų darbų bausmę, P.V. – 600 eurų baudą, E.K. – laisvės atėmimą vieneriems metams aštuoniems mėnesiams.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo dienos gali būti skundžiamas Šiaulių apygardos teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.