Kauno oro uoste sulaikytas vagyste įtariamas marijampolietis

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Londono atskridusį marijampolietį, kurio paieška Lietuvoje buvo paskelbta dėl įtarimo padarius nusikaltimą.

Pasieniečiai Kauno oro uoste sučiupo ieškotą marijampolietį.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai Kauno oro uoste sučiupo ieškotą marijampolietį.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-21 13:31

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), antradienį vidudienį pasieniečiai Kauno oro uoste įprasta tvarka tikrino reisu iš Londono atskridusių keleivių dokumentus. VSAT pareigūnai nustatė, kad 19-mečio Marijampolės gyventojo paiešką rugpjūčio mėnesį yra paskelbusi šio miesto policija. Įtariama, kad praėjusią vasarą slapčia įsibrovęs į parduotuvę vaikinas pavogė alkoholinių gėrimų bei kitų prekių. Ikiteisminio tyrimo pabaigos marijampolietis nelaukė – išvyko į Jungtinę Karalystę.

Pasieniečiai įtariamąjį pristatė į pasienio užkardos patalpas Kauno oro uoste. Atlikus visus formalumus sulaikytasis buvo perduotas atvykusiems policijos pareigūnams.

Šiemet pasieniečiai sulaikė 1 494 įvairių šalių piliečius, kurių dėl nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsauga. Dažniausiai tokie asmenys VSAT pareigūnams įkliuvo šalies oro uostuose (1 160) ir pasienyje su Baltarusija (96).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.