Po siaubingo 2 metų mergaitės sumušimo Raseiniuose – nauji nerimą keliantys atvejai Vilkaviškio rajone ir Kazlų Rūdoje

Traumą patyrusi 2 metų mergaitė iš Vilkaviškio rajono atsidūrė ligoninėje. Tėvų tvirtinimu, vaikas ketvirtadienio popietę namuose nukrito nuo laiptų.

 Po siaubingo mergaitės sumušimo Raseiniuose policija pradėjo dar du tyrimus dėl smurto prieš vaikus. Jie taip pat atsidūrė ligoninėse. <br> G. Šiupario asociatyvioji nuotr. 
 Po siaubingo mergaitės sumušimo Raseiniuose policija pradėjo dar du tyrimus dėl smurto prieš vaikus. Jie taip pat atsidūrė ligoninėse. <br> G. Šiupario asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2023, 10:05 AM

Policijos pareigūnai aiškinasi, ar prieš mažametę nebuvo pavartotas smurtas – pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 139 straipsnį („Nesunkus sveikatos sutrikdymas dėl neatsargumo“).

Kokia vaiko būklė, neskelbiama.

Tėvai aiškino, jog mergaitė kaime ketvirtadienį, apie 14 val. savo namuose nukrito nuo laiptų pakopos.

Mažylė susitrenkė galvą, kitas kūno vietas.

Lietuvoje pastaruoju metu didelį atgarsį sukėlė 2 metų mergaitės sumušimas Raseiniuose per praėjusias Kalėdas, po kurio medikai buvo priversti jai pašalinti inkstą. Mažametės kūnas buvo nusėtas mėlynėmis ir kraujosruvomis. Įtarimai dėl šio kraupaus nusikaltimo pareikšti 19-metei vaiko motinai ir pastarosios 22 metų sugyventiniui.

Tiriamas ir atvejis Kazlų Rūdoje, iš kur sausio 18 dieną į Kauno klinikas buvo pristatytas 2 metų berniukas. Šeimos narių teigimu, jis taip pat nukrito nuo laiptų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimai tyčia padaryto sveikatos sutrikdymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.