Nepilnametis bus teisiamas dėl sugėrovo nužudymo

Kauno apygardos prokuratūros prokuroras Andrius Kiuršinas baigė ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje nepilnametis kaltinamas itin žiauriai, kankindamas nužudęs pažįstamą vyrą.

Nepilnamečiui gresia iki 10 metų nelaisvės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Nepilnamečiui gresia iki 10 metų nelaisvės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-23 13:57, atnaujinta 2023-01-23 13:59

Kaip rašoma prokuratūros pranešime, praėjusių metų liepą Vilkaviškyje, laukymėje šalia sporto ir pramogų centro, praeivis pastebėjo negyvą žmogų ir iškvietė policiją. Atvykę policijos pareigūnai nurodytoje vietoje rado 35 metų vilkaviškiečio kūną su akivaizdžiomis smurto žymėmis. Vėliau ekspertai nustatė, kad jam buvo suduota ne mažiau kaip 50 smūgių.

Tą pačią dieną policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį – nepilnametį vietos gyventoją. Nežiūrint jauno amžiaus, jaunuolis teisėtvarkai žinomas, iki šiol teistas jau 5 kartus.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, vyras buvo nužudytas po išgertuvių su kaltinamuoju. Paaiškinti, kodėl pradėjo mušti žmogų, su kuriuo prieš tai girtavo, nepilnametis per apklausas negalėjo.

Griežčiausia bausmė, gresianti nepilnamečiui už nužudymą – laisvės atėmimas iki 10 metų. Byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.