Pavojingos BMW gaudynės Plungės r.: girtas vairuotojas apledėjusiu keliu nuo pareigūnų spruko milžinišku greičiu

Antradienį apie 19 val. buvo gauti net kelių pilietiškų žmonių pranešimai, kad Plungės mieste, pavojingai manevruodamas važiuoja automobilis „BMW X5“.

Plungės rajone pareigūnai vaikėsi girtą BMW vairuotoją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Plungės rajone pareigūnai vaikėsi girtą BMW vairuotoją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2023, 6:18 PM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, Plungės rajono pareigūnų reikalavimui sustoti minėto automobilio vairuotojas nepakluso. Į pagalbą buvo pasitelkti ir Klaipėdos apskrities VPK kelių policijos pareigūnai, kurie minėtą „BMW X5“ pastebėjo Milšaičių kaime ir, naudodami šviesos bei garso signalus, bandė sustabdyti. Tačiau vairuotojas vėl nepakluso – dideliu, manoma daugiau kaip 230 km/h greičiu, pavojingai manevruodamas nurūko Rietavo link.

Pareigūnų persekiojamas pažeidėjas kėlė realų pavojų kitiems eismo dalyviams, nes vairavimo sąlygos tuo metu buvo itin prastos – tamsu, snygis, apledėjusi kelio danga.

Vieštovėnų kaimo ribose „BMW X5“ pareigūnams pavyko užblokuoti ir sustabdyti. Vairuotojas užsirakino jo salone, tačiau, išdaužus langą buvo išlaipintas ir surakintas antrankiais.

1999 m. gimusiam „BMW X5“ vairavusiam vyrui buvo nustatytas 1,38 prom. girtumas. Jam surašyti administracinio nusižengimo protokolai dėl vairavimo neblaiviam, kitiems asmenims priklausančio turto apgadinimą ir dėl nepaklusimo reikalavimui sustabdyti transporto priemonę (pagal LR ANK 422 str. 5 d., 423 str. 2d. Ir 426 str. 2d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.