Jau 10 kartų teistas Alytaus kalinys ir vėl bus teisiamas – šį kartą už narkotikų gabenimą į kalėjimą

Kauno apygardos prokuratūros prokuroras teismui su kaltinamuoju aktu perdavė bylą, kurioje 10 kartų teistas ir šiuo metu laisvės atėmimo bausmę Alytaus pataisos namuose atliekantis R.M. kaltinamas disponavęs labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu.

 Pas kalinį rasti daiktai.<br> Kauno apygardos prokuratūros nuotr.
 Pas kalinį rasti daiktai.<br> Kauno apygardos prokuratūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2023, 10:05 AM, atnaujinta Feb 3, 2023, 10:08 AM

Kaip rašoma prokuratūros pranešime, įtariama, kad kaltinamasis R.M. 2022 m. spalio 22 dieną įsigijo didelį kiekį narkotinių ir psichotropinių medžiagų ir bandė jas persinešti į Alytaus pataisos namų teritoriją.

Bylos duomenimis, asmens kratos metu pareigūnai kūno ertmėse rado į pataisos namus bandytus įsinešti 4 paketus: 1 paketą su kvaišalais, kuriame buvo beveik 13 gramų narkotinių ir psichotropinių medžiagų bei 3 paketus, kuriuose buvo supakuoti 3 mobilieji telefonai, SIM kortelė ir Wi-fi prisijungimo įrenginys.

R.M. pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu. Už šią nusikalstamą veiką numatomas laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.