Kirgizas pasieniečiams pakišo suklastotą leidimą laikinai gyventi Europos Sąjungoje

Vilniaus pasieniečiai sulaikė Kirgizijos pilietį, kuris pateikė, įtariama, suklastotą leidimą laikinai gyventi Europos Sąjungoje.

 Antrankiai.<br> VSAT nuotr.
 Antrankiai.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2023, 11:22 AM, atnaujinta Feb 3, 2023, 11:24 AM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, trečiadienio vakare VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Migracijos skyriaus pareigūnai atkreipė dėmesį į vyriškį automobilyje „Toyota Prius“, stovėjusiame automobilių aikštelėje šalia sostinės Autobusų stoties. Pasieniečiai paprašė jo pateikti asmens dokumentus. Vyro pase jo vardu išduotas leidimas laikinai gyventi Europos Sąjungoje pasitikėjimo nekėlė.

VSAT pareigūnai neužtruko išsiaiškinti, kad šis 40-ies kirgizo dokumentas, įtariama, – visiška klastotė. Migracijos skyriaus pareigūnai užsienietį sulaikė ir uždarė į areštinę.

Dėl disponavimo suklastotu dokumentu ar jo panaudojimo Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą įstatymas numato areštą arba laisvės atėmimą iki 3 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.