Prie mokyklos Vilniuje užpulta 18-metė gynėsi dujomis – nusikaltėlis paspruko

Vilniuje pirmadienio rytą vagies užpulta 18-metė sugebėjo apsiginti nuo nuo nusikaltėlio, jam papurškusi dujų. Užpuolikas pabėgo, o Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

 Užpulta 18-metė Vilniuje vagį nugynė dujomis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Užpulta 18-metė Vilniuje vagį nugynė dujomis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-06 15:33, atnaujinta 2023-02-06 15:46

Apie užpuolimą visų pirma pranešė socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai. Uždaroje socialinio tinklo grupėje „Perkūnkiemis (Vilnius)“ jie pranešė apie 18-metės merginos užpuolimą Medeinos g. Nors pranešimas buvo patalpintas uždaroje grupėje, po nepilnametės išžaginimo Vilniaus Žvėryne sunerimę socialinio tinklo vartotojai šią žinią greitai išplatino ir atvirose grupėse.

Pasak pranešimo, vasario 6 d. apie 8 val. 10 min. Medeino g. prie mokyklos buvo užpulta 18-metė. Nepažįstamas vyras ją kurį laiką sekė, o paskui užpuolė. Merginai pavyko apsiginti panaudojus turėtas ašarines dujas. Užpuolikas paspruko.

Vilniaus apskrities VPK lrytas.lt sužinojo, kad apie šį užpuolimą buvo informuota ir policija. Pareigūnai patvirtino, kad merginai pavyko apsiginti, užpuolikas kol kas nerastas.

Pirminiais duomenimis, vyras merginą bandė apvogti. Jis griebė už merginos rankos, laikančios rankinę ir bandė tą rankinę pasisavinti, tačiau gavęs dujų spruko.

Vilniaus policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.