Klaipėdos policija kreipiasi į visuomenę: padėkite atskleisti eismo įvykio aplinkybes

Klaipėdos policijos pareigūnai kreipiasi į visuomenę ir prašo padėti atskleisti eismo įvykio aplinkybes.

 Policija prašo visuomenės pagalbos aiškinantis, kaip buvo apdaužytas šis automobilis.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Policija prašo visuomenės pagalbos aiškinantis, kaip buvo apdaužytas šis automobilis.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2023, 10:33 AM, atnaujinta Feb 8, 2023, 10:37 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, sausio 25 d. apie 1 val. 40 min. Liepų g., Klaipėdoje, prie Klaipėdos miesto ženklo, buvo rastas paliktas automobilis „Volkswagen Golf“, kurio priekis buvo sudaužytas.

Ties nusukimu į Radailių kaimą Palangos plente buvo pastebėtas apgadintas kelio ženklas, o šalia atitvarų – galimai minėto automobilio priekio detalių.

Nuolaužų ir automobilio „Volkswagen Golf“ valstybinio numerio ženklas buvo rastas Klaipėdoje, Baltijos pr. ir Šilutės pl. žiedinėje sankryžoje.

Mačiusius ar turinčius vertingos informacijos apie eismo įvykį, policija prašo susisiekti telefonu 8 700 61 173 arba el. paštu: edita.mikalauskaite@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.