Prie mokyklos Palangoje pastebėtas iškrypėlis – budrūs praeiviai iškvietė policiją

Palangos policija į apklausą iškvietė jauną vyrą, kuris įtariamas vaikų akivaizdoje prie mokyklos tenkinęs savo lytinę aistrą.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2023, 9:33 AM, atnaujinta Feb 8, 2023, 9:50 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, vasario 7 d. apie 14 val. 06 min. gautas pranešimas, kad Virbališkės take Palangoje, prie ugdymo įstaigos, vyras nepilnamečių akivaizdoje galimai tenkina savo lytinę aistrą.

Nors policija savo pranešime tiesiai ir nepraneša, prie kokios ugdymo įstaigos pastebėtas iškrypėlis, tačiau tai nėra jokia paslaptis, kad Virbališkės take įsikūrusi Palangos pradinė mokykla.

Kaip lrytas.lt informavo Klaipėdos apskrities VPK atstovė Asta Kažukauskienė, atvykus pareigūnams, įtariamasis jau buvo pasprukęs.

„Apie įvykį informavo praeiviai. Jie labai gerai apibūdino įtariamojo išvaizdą, tiksliai nupasakojo, tad pagal tai netrukus panašus vyras ir buvo surastas“, - sakė Klaipėdos policijos atstovė.

Pareigūnai šaukimą į apklausą įteikė 1990 m. gimusiam vyrui. 

Klaipėdos policijos atstovė sakė, kad policijos pareigūnai dėkoja budriems praeiviams ir ragina panašiais atvejais įsidėmėti kuo daugiau detalių, kad pagal jas vėliau būtų galima lengviau rasti ieškomą žmogų.

Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.