Marijampolės apskrityje pareigūnai sučiupo 3 vyrus su naminuke: pas vieną jų aptikti gaminimo aparatai ir raugas

Penktadienį pareigūnai Marijampolės apskrityje sučiupo 3 vyrus su naminuke. Aptikti 2 gaminimo aparatai ir didelis kiekis raugo.

Naminukė.<br>J. Činkienės asociatyvi nuotr.
Naminukė.<br>J. Činkienės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2023, 12:16 PM

Apie 12 val. 10 min. Kazlų Rūdos savivaldybėje, Dambravinos kaime, vyrui (gim. 1962 m.) priklausančiose ūkinėse patalpose rasti ir paimti 2 vienetai aparatų, galimai skirtų naminei degtinei gaminti, bei įvairiose talpose 39 l skysčio, turinčio naminei degtinei būdingą kvapą.

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Marijampolės apskrities VPK, pas vyrą buvo aptiktas ir didelis kiekis raugo, galimai skirto naminei degtinei gaminti. Turimais duomenimis rasta 2 100 l raugo.

Vilkaviškio rajono savivaldybėje, Gabriškės kaime, apie 11 val. 30 min., vyrui (gim. 1959 m.) priklausančio namo sandėliuke rastos ir paimtos 6 plastikinės 5 litrų talpos su skysčiu bei 1 plastikinė 3 litrų talpa su skysčiu, turinčiu naminei degtinei būdingą kvapą.

Trečiasis įtariamasis įkliuvo maždaug 16 val. 25 min. Vilkaviškyje, Vienybės gatvėje.

Vyrui (gim. 1964 m.) priklausančiame garaže rasta ir paimta įvairiomis talpomis 60 litrų skysčio, turinčio naminei degtinei būdingą kvapą.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.