Jonavoje – jauno kelių erelio gaudynės: taranavęs automobilį ir namą, spruko pėsčiomis nuo policijos Metė sužeistus kelionės draugus

Smarkiai įkaušęs „Audi S8“ vairuotojas Jonavoje sukėlė didelę avariją, o paskui bandė pasprukti nuo policijos pareigūnų. Susidūrimo metu buvo sužeisti kartu su kelių ereliu vykę du keleiviai, kurie pristatyti į ligoninę.

 Girtas kelių erelis rėžėsi į automobilį ir namą, o paskui spruko nuo pareigūnų pėsčiomis. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Girtas kelių erelis rėžėsi į automobilį ir namą, o paskui spruko nuo pareigūnų pėsčiomis. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2023, 10:24 AM

„Audi“ vairavęs 32 metų jonavietis Fabriko gatvėje šeštadienio vakarą rėžėsi į stovintį „Volvo“, o šis automobilis nuo smūgio atsitrenkė į šalia kelio esantį pastatą.

Pasak ugniagesių gelbėtojų, į šį namą trenkėsi ir avarijos kaltininko mašina.

Atvykę ugniagesiai pamatė ant galinės „Audi“ sėdynės du 47 ir 33 metų keleivius, kurie patyrė įvairius sužalojimus.

Tuo metu vyko kelių chuliganų gaudynės, kuris pėsčiomis spruko nuo policijos, palikęs likimo valiai savo bendrakeleivius.

Pareigūnai neilgai trukus sučiupo bėglį, kuriam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,96 prom. alkoholio).

Abu sužeistieji buvo perduoti medikams, greitoji pagalba juos nuvežė į Kauno klinikas. Avarijos kaltininkui iškelta baudžiamoji byla. Portalo lrytas.lt žiniomis, jis uždarytas į areštinę. 

Dar viena avarija, po kurios vairuotojas skubėjo pasišalinti, įvyko Kauno pakraštyje esančioje Vaišvydavos gyvenvietėje. Sekmadienio naktį, apie pusę ketvirtos pagalbos tarnyboms buvo pranešta, jog Garšvės gatvėje automobilis yra nuvažiavęs į šalikelės pelkę, greta sustojusios dar kelios mašinos, prie avarijos vietos būriuojasi jaunimo kompanija.

Tačiau atvykus ugniagesiams gelbėtojams, nuvažiavusio nuo kelio automobilio jau nebuvo, tiktai matėsi šviežios provėžos, mėtėsi virvės.

Įtariama, jog avariją galėjo sukelti girtas jaunuolis, kuris po jos, padedamas draugų, pasišalino iš eismo įvykio vietos. Šis asmuo kol kas nenustatytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.