Marijampolės kriminalistai likvidavo du narkotikų platinimo „taškus“: įkliuvo 4 platintojai ir pirkėjas

Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai toliau sėkmingai kovoja su narkotinių medžiagų platinimu.

Kvaišalai.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Kvaišalai.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

2023-02-20 12:16

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, vasario mėnesį surengtos dvi sulaikymo operacijos prieš narkotinių medžiagų platinimą Marijampolės apskrityje.

Vasario 10 d. surengtos operacijos metu Jurbarke buvo sulaikyta 3 žmonių grupė, kuri Jurbarko mieste intensyviai platino narkotines medžiagas – kanapes. Vykdant procesinius veiksmus rasta bei iš nelegalios apyvartos paimta virš 300 gramų narkotinių medžiagų – kanapių, kurios buvo paruoštos platinimui. Taip pat rasta ir konfiskuota narkotinėms medžiagoms sverti bei pakuoti skirta įranga.

Kita sėkminga sulaikymo operacija surengta vasario 13 dieną Marijampolės mieste. Operacijos metu sulaikytas narkotines medžiagas – kanapes – platinęs marijampolietis, bei asmuo iš jo įsigijęs narkotines medžiagas – kanapes.

Dėl įvykių pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Už šias nusikalstamas veikas įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.