Prie vogto automobilio vairo Kaune įkliuvo girtas vairuotojas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ne tik surado pavogtą automobilį „Chevrolet Volt“, bet ir nutraukė galimai vagystę įvykdžiusio ir apgirtusio vyro kelionę.

 Kaune sulaikytas vogtas automobilis.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Kaune sulaikytas vogtas automobilis.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2023, 4:42 PM, atnaujinta Feb 22, 2023, 4:47 PM

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, vėlų pirmadienio vakarą Kauno policijoje buvo gautas pranešimas, jog nuo 23 val. iki vidurnakčio Kaune, Statybininkų g., iš aptvertos aikštelės pavogtas automobilis „Chevrolet Volt“ (pagamintas 2012 m.).

Kauno apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus specialistai per miesto vaizdo stebėjimo kameras pastebėjo dingusį automobilį ir apie jį pranešė kolegoms iš Reagavimo valdybos, kurie ir ieškojo dingusio automobilio.

Apie 1 val. Kaune, T.Masiulio g., pareigūnai sustabdė automobilį „Chevrolet“ vairavusį vyrą.

Pareigūnai nustatė, kad vairuotojas (gim. 2002 m.) ne tik vairavo dingusį automobilį, bet ir buvo girtas. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,00 prom. ir surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl vairavimo išgėrus. Kauno miesto gyventojas yra žinomas policijai už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą dėl automobilio vagystės. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.