Buvusią draugę kankinęs ir jos kaimyno vos neužmušęs panevėžietis už grotų praleis ilgus metus

Panevėžio apygardos teisme nuosprendžio sulaukė buvusią draugę kankinęs ir jos kaimyną per trečio aukšto langą išstūmęs 31 metų Ernestas Alimovas. Nekart teistam vyrui skirti 9 metai laisvės atėmimo.

E.Alimovas teistas jau daug kartų. Šįsyk jis už grotų sėdo 9 metams.<br> D.Krasausko nuotr.
E.Alimovas teistas jau daug kartų. Šįsyk jis už grotų sėdo 9 metams.<br> D.Krasausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2023, 6:43 PM

Iš E.Alimovo teismas abiem jo aukoms priteisė beveik 45 tūkst. eurų.

Teismas nurodė, kad nuosprendžiui įsiteisėjus nuteistasis turės mokėti nukentėjusiai merginai 5 proc. metines palūkanas nuo priteistos sumos, kol nebus sumokėta visa priteista suma. Išklausyti nuosprendžio nė vienas nukentėjėlis neatvyko.

Prieš pusantrų metų Panevėžyje iš Nemuno gatvės daugiabučio namo buto trečiame aukšte iškrito vyras. Greitoji pagalba išvežė jį į ligoninę. Atvykusių policininkų niekas į tą butą neįleido, bet pro jo langą pagalbos pradėjo šauktis kruvina moteris.

Pareigūnams ugniagesių automobiliniu keltuvu kylant prie šio buto langų, iš jo per vieną langą iššoko peiliu apsiginklavęs vyras. Nukritęs ant žemės jis bandė sprukti, bet pareigūnų iškart buvo sučiuptas. Jis buvo girtas.

Paaiškėjo, kad į buvusios draugės butą E.Alimovas pateko apgaule. Sutikęs moters kaimyną jis paprašė, kad tas pabelstų į buto duris. Moteriai atidarius duris E.Alimovas įsiveržė į vidų ir ėmė prieš ją smurtauti.

Kaimynui bandant sudrausminti teisiamąjį, tas vyrą išstūmė per atidarytą buto langą. Nukentėjėlis patyrė įvairius lūžius, galvos traumą, kitų sužalojimų.

Byla išnagrinėta uždaruose posėdžiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.