Vogtas automobilis Kaune rastas per valandą – vairuotojas buvo girtas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo valdybos pareigūnai operatyviai išaiškino automobilio vagystę. Negana to, paaiškėjo, kad įtariamasis, galimai pasisavinęs svetimą automobilį, buvo girtas.

 Vogtas automobilis.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Vogtas automobilis.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Vogtas automobilis.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Vogtas automobilis.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 2, 2023, 4:54 PM, atnaujinta Mar 2, 2023, 4:58 PM

Kauno apskrities VPK informuoja, kad kovo 1 d., apie 19 val. 30 min. gautas pranešimas, kad Kaune, Smetonos al., pavogtas šalia namo stovėjęs automobilis KIA.

Policijos pareigūnams vykdant paiešką karštais pėdsakais tą pačią dieną apie 20 val. 30 min. ieškomas automobilis pastebėtas ir sustabdytas Kauno r., Raudondvario kaime, J. Naujalio g.

Maža to, kad vairuotojas (gim. 1991 m.) vyko pasisavintu svetimu automobiliu, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,83 prom. Vyras yra žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą dėl automobilio vagystės. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.