Panevėžio centre būrys jaunuolių stebėjo, kaip yra talžomas ir į vandenį įstumiamas nepilnametis

Ketvirtadienį Panevėžyje, Skaistakalnio parke, būrys paauglių stebėjo jaunuolio egzekuciją.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2023, 1:52 PM, atnaujinta Mar 3, 2023, 1:55 PM

Naujienų portalą JP pasiekė laiškas, kuriame teigiama, kad ketvirtadienį, apie 19 val., Skaistakalnio parke įvyko paauglių muštynės. Laiške rašoma, kad buvo sumuštas jaunuolis ir įstumtas į vandenį.

Anot laišką parašiusios skaitytojos, buvo susirinkę apie 40 nepilnamečių ir jie stebėjo sužvėrėjusį panevėžiečių paauglių elgesį.

Kaip naujienų portalui JP sakė Panevėžio apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Jukniūtė, policija gavo pranešimą apie šį incidentą, bet, pareigūnams atvykus į įvykio vietą, susirinkusių paauglių neberado.

Policijai buvo pranešta, kad Skaistakalnio parke yra mušamas paauglys, visą egzekuciją stebi apie 40 nepilnamečių. Anot šį incidentą mačiusių panevėžiečių, sumuštas jaunuolis buvo įstumtas ir į vandenį.

„Policija gavo pranešimą dėl jaunuolių, iš kurių vienas įstūmė kitą į vandenį. Atvykus policijai į vietą – jaunuolių pareigūnai neberado“, – teigė O. Jukniūtė ir pridūrė, kad policiją iškvietė gyventojai.

Policijos atstovė pabrėžė, kad kol kas į policiją dėl sumušto paauglio niekas nesikreipė. „Ikiteisminis tyrimas būtų pradėtas, jeigu nukentėjusio paauglio tėvai kreiptųsi į policiją ir parašytų pareiškimą“, – teigė O. Jukniūtė.

Beje, teigiama, kad liudininkai pasiruošę, jei tik nukentėjęs jaunuolis norės, papasakoti įvykio aplinkybes, tam, kad būtų nubausti kaltininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.