Išleistas į parduotuvę nuteistasis grįžo kojines ir apatinius prisikišęs narkotikų

Bausmę atliekantį pilietį, į kojines ir apatinius prisikišusį įtartinų medžiagų sulaikė Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 1-ojo kalėjimo pareigūnai tikrinę iš parduotuvės grįžusius nuteistuosius, kurie bausmę atlieka atviro tipo vietoje ir turi teisę išeiti už kalėjimo ribų. Apie tai pranešė Lietuvos kalėjimų tarnyba.

 Pas kalinį buvo rasta kvaišalų.<br> Lietuvos kalėjimų tarnybos nuotr.
 Pas kalinį buvo rasta kvaišalų.<br> Lietuvos kalėjimų tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2023, 10:37 AM

Vieno iš tikrinamų nuteistųjų paprašę nusiauti kojines, jose aptiko du plastikinius maišelius su baltos spalvos biria medžiaga, taip pat vieną plastikinį pakelį su gelsvos spalvos biria medžiaga, ten pat paslėpti buvo švirkštas ir 4 adatos.

Po to pareigūnai nuteistojo apatiniuose aptiko plastikinį maišelį su gelsvos spalvos skysčiu. Nuteistasis pareigūnams negalėjo paaiškinti, kokias medžiagas jis gabenosi savo kojinėse ir apatiniuose, tačiau teigė, kad jas ketina suvartoti savo reikmėms.

Dėl galimai neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 259 straipsnio 1 dalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.