Vilniuje policija vos spėjo gaudyti girtus vairuotojus

Penktadienį vakare Vilniuje girtas vairuotojas automobiliu „Mercedes Benz“ taranavo autobusų stotelę, tvorą ir sustojo tik įsirėžęs į statomo namo sieną.

 Penktadienį Vilniuje budėjusiems policijos pareigūnams įkliuvo penki girti vairuotojai. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Penktadienį Vilniuje budėjusiems policijos pareigūnams įkliuvo penki girti vairuotojai. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2023, 10:07 AM, atnaujinta Mar 4, 2023, 10:10 AM

Apie Liepkalnio gatvėje įvykusią avariją policijai buvo pranešta 19 val. 19 min.

Atvykę pareigūnai rado nuniokotą autobusų stotelę, tvorą ir į namo sieną įsirėžusį automobilį.

Paaiškėjo, kad šį „Mercedes Benz“ vairavęs vyras (g. 1984 m.) yra girtas. Jam alkoholio matuokliu buvo nustatytas vidutinis (2,38 prom.) girtumo laipsnis.

Kadangi vairuotojo girtumas viršijo 1,5 promilės, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo girtam.

Vairuotojui ne tik teks atlyginti per avariją padarytus nuostolius, bet ir stoti prieš teismą. Iš jo taip pat bus konfiskuotas automobilis.

Su savo automobiliu turės atsisveikinti ir dar keturi penktadienį Vilniuje policijai įkliuvę vairuotojai, kurių girtumas viršijo 1,5 promilės.

Apie trečią valandą nakties Įsruties gatvėje sustabdyto automobilio BMW X6 vairuotojui (g. 1992 m.) buvo nustatytas 2,26 promilių girtumas.

Apie 20 val. policija gavo pranešimą, kad Baltupio g., automobilis „VW Golf“ kliudė stovintį automobilį „Peugeot“ ir iš įvykio vietos pasišalino.

Automobilis „VW Golf“ buvo sustabdytas Uosių Sodų 10-oji gatvėje, o jo vairuotojui (g. 1983 m.) nustatytas 2,59 promilių girtumas.

21 valandą Ateities gatvėje policija sustabdė automobilį „Škoda“, kurio vairuotojui (g. 1972 m.) buvo nustatytas 2,06 promilių girtumas.

Dar po dvidešimties minučių Užusienio gatvėje policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Toyota Auris“, kurį vairavo neblaivi (3,06 prom.) moteris (gimusi 1983 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.