Policininkas pamatė, kaip nukrito paspirtuku vaiką vežusi moteris – ją pakėlus rankinėje rasta narkotikų

Vėlų pirmadienio vakarą Klaipėdoje patruliuojantys pareigūnai pastebėjo, kaip nukrito paspirtuku su vaiku važiavusi moteris. Ją pakėlus, pareigūnai moters rankinėje ir telefono dėkle aptiko narkotikų.

 Pas nuo paspirtuko nukritusią moterį rasta narkotikų.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Pas nuo paspirtuko nukritusią moterį rasta narkotikų.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-04 09:29, atnaujinta 2023-04-04 09:34

Klaipėdos policija informuoja, kad balandžio 3 d. apie 21 val. 10 min. Klaipėdos apskrities VPK Reagavimo skyriaus policijos pareigūnai Klaipėdoje, Kauno g. pastebėjo elektriniu paspirtuku važiavusią moterį su vaiku, kuri nesuvaldžiusi paspirtuko nukrito ant grindinio.

Pareigūnai moterį (gimusi 1989 m.) pakėlė.

Kas buvo toliau ne iki galo aišku, nes policija nepraneša, kodėl pareigūnai nusprendė patikrinti moters rankinę. O joje policininkai aptiko rusvos spalvos rutuliukus. Manoma, kad tai gali būti narkotinės medžiagos.

Tęsdami apžiūrą, pareigūnai telefono dėkle rado servetėlę, kurioje buvo baltos spalvos, biri galimai narkotinė medžiaga.

Moteriai įteiktas šaukimas atvykti į apklausą.

Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė nedidelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų neturėdamas tikslo jų parduoti ar kitaip platinti, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba bauda, arba areštu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.