Girtas vilnietis žmoną užpuolė grožio salone – peiliu sužalotai moteriai skubiai prireikė medikų

Girtas vilnietis pirmadienio vakarą atsekė žmoną iki grožio salono ir čia ją užpuolęs sužalojo peiliu. Siautėjantį vyrą sulaikė įvykio liudininkai, o jo žmonai skubiai prireikė skubios medikų pagalbos.

 Girtas vyras grožio salone peiliu sužalojo žmoną.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Girtas vyras grožio salone peiliu sužalojo žmoną.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2023, 8:21 AM, atnaujinta Apr 4, 2023, 9:14 AM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, balandžio 3 d. apie 18 val. 22 min. Vilniuje, Rygos g., grožio salone, konflikto metu, girtas vyras (gim. 1980 m.) peiliu sužalojo sutuoktinę (gimusi 1985 m.).

Policija sulaukė ne vieno pranešimo apie šį įvykį. Liudininkai pareigūnus informavo, kad įsiutęs vyras grožio salone puola moterį. Kitas liudininkas sakė, kad vyras turi ir juo grasina žmonai. Dar viena liudininkė pranešė, kad iš gatvės per langą mato, kaip grožio salone siautėja vyras, jis rėkia ir mėto daiktus.

Galiausiai policijai buvo pranešta, kad liudininkai vyrą sulaikė, jis peiliu sužalojo žmoną, pareigūnų buvo prašoma paskubėti, nes vyras muistosi ir žmonės bijo, kad nepavyks jo nulaikyti.

Atvykę policijos patruliai iš liudininkų perėmė sulaikytą vyrą, uždėjo jam antrankius ir patikrino girtumą. Sulaikytasis į alkotesterį pripūtė 1,83 prom.

Tuo tarpu greitosios pagalbos medikai krauju paplūdusią moterį skubiai išvežė į ligoninę. Vėliau policija pranešė, kad ligoninėje jai buvo suteikta medicinos pagalba, moteris gydoma ambulatoriškai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę ir per naktį blaivėsi, antradienį jis turėtų būti apklaustas.

Kas sukėlė tokį vyro įtūžį, kol kas nežinoma. Pasak pareigūnų, tai turėtų paaiškėti po išsamių apklausų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.