Rimtos muštynės Vilniuje: trys vyrai daugiabučio kieme sužaloti peiliais, du girti įtariamieji nakvojo areštinėje

Vilniaus policija tiria aplinkybes incidento, įvykusio daugiabučio kieme, kuomet peiliais buvo sužaloti sužaloti trys vyrai. Policija praneša, kad du girti įtariamieji sulaikyti ir nakvojo areštinėje.

 Įvykio vietoje.<br> Stop kadras iš „Facebook“ grupės „Justiniškės“
 Įvykio vietoje.<br> Stop kadras iš „Facebook“ grupės „Justiniškės“
 Įvykio vietoje.<br> Stop kadras iš „Facebook“ grupės „Justiniškės“
 Įvykio vietoje.<br> Stop kadras iš „Facebook“ grupės „Justiniškės“
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-04-07 09:57

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 6 d. apie 21 val. 27 min. Vilniuje, Taikos g., daugiabučio namo kieme, tarp grupės vyrų kilo muštynės.

Įvykio liudininkai, skambinę pagalbos telefonu, sakė, kad mušasi mažiausiai penki vyrai, jų rankose „montiruotės“ (įrankiai automobilių ratų montavimu - red. past.)

Netrukus daugiabučio kiemas buvo nušviestas policijos švyturėlių šviesomis - atskubėję pareigūnai sulaikė du įtariamuosius. Paaiškėjo, kad medikų pagalbos reikia trims vyrams.

Pasak policijos pranešimo, per incidentą peiliu buvo sužaloti vyras (gim. 2004 m.), vyras (gim. 1982 m.) ir dar vienas vyras (gim. 1982 m.). Suteikus medicinos pagalbą, visi trys gydomi ambulatoriškai.

Paaiškėjo, kad sulaikyti įtariamieji yra girti. 1993 m. gimusiam vyrui nustatytas 1,73 prom. girtumas, o 1997 m. gimusiam vyrui - 1,29 prom. Abu uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.