Pas Vilniaus r. gyventoją atvykę du girti ir ginkluoti vyrai laužėsi į namus

Sostinės policija sulaikė du girtus vyrus, kurie atvykę pas Vilniaus rajono gyventoją laužėsi į namus. Pas vieną iš sulaikytųjų rastas ginklas, vyras uždarytas į areštinę.

Pistoletas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pistoletas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2023, 9:40 AM, atnaujinta Apr 10, 2023, 9:50 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 9 d. apie 17 val. 30 min. Vilniaus r., Uosininkų II kaime, į vyro (gim. 2004 m.) namo kiemą atvyko du girti vyrai, kurie demonstruodami daiktą panašų į šaunamąjį ginklą beldėsi į namo duris.

Atskubėję policijos pareigūnai abu atėjūnus sulaikė. 1990 m. gimęs sulaikytasis į alkotesterį pripūtė 2,47 prom., o kartu buvęs 1993 m. gimęs vyras - 3,23 prom.

Pas 1993 m. gimusį vyriškį rastas ir paimtas daiktas panašus į šaunamąjį ginklą „Airgun Cal 177“. Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.