Uostamiestyje pareigūnai vos per kelias valandas sulaikė dvi moteris apiplėšusį vyrą

Šeštadienį uostamiestyje įvykdyti net du plėšimai. Operatyvaus pareigūnų darbo dėka, įtariamasis plėšimais buvo sulaikytas vos po kelių valandų.

Uostamiestyje pareigūnai sulaikė plėšiką.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Uostamiestyje pareigūnai sulaikė plėšiką.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2023, 12:34 PM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, balandžio 8 d., apie 16 val. 45 min., Klaipėdoje, Taikos prospekte, vieno iš daugiabučių laiptinėje apie 25–30 metų amžiaus vyras išplėšė iš rankų 1951 m. gimusios moters rankinę, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas ir 30 eurų bei paspruko.

Plėšimą įvykdęs vyras užfiksuotas laiptinėje įrengta vaizdo stebėjimo kamera.

Netrukus policijos pareigūnams pranešta, jog tą pačią dieną, apie 16 val. 15 min. dar viena moteris nukentėjo panašiu būdu. Taikos prospekte, gatvėje, nežinomas žmogus trenkė ir pastūmė 1948 m. gimusią moterį, bei iš moters rankų pagrobė jos rankinę, kurioje buvo telefonas „Samsung Galaxy“ ir piniginė su 25 eurais, įvairiomis kortelėmis.

Klaipėdos miesto PK pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl plėšimų ir vos po kelių valandų sulaikė galimą įtariamąjį – 1988 m. gimusį, praeityje ne kartą teistą, šių metų kovo mėn. pabaigoje iš įkalinimo įstaigos grįžusį vyrą.

Įtariamajam nustatytas 2,48 prom. neblaivumas. Pas vyrą rasti abu plėšimų metu pagrobti mobiliojo ryšio telefonai.

Tyrimui vadovaujanti Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorė kreipėsi į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo įtariamajam. Teismo sprendimu vyrui skirtas suėmimas dviem mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.