Utenoje nužudyta moteris, policija sulaikė artimą giminaitį

Utenos policija sulaikė ir į areštinę uždarė vyriškį, įtariamą moters nužudymu. Jei būtų įrodyta jo kaltė, vyrui grėstų laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

 Utenos policija sulaikė moters nužudymu įtariamą vyrą.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Utenos policija sulaikė moters nužudymu įtariamą vyrą.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2023, 9:03 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 14 d. apie 9 val. 13 min. Utenoje, Vaižganto g., vyro (gim. 1958 m.) bute, rastas mirusios moters (gimusi 1957 m.) kūnas.

Atvykę pareigūnai iš karto įtarė, kad moteris gali būti nužudyta. Policija savo pranešime nedetalizuoja, kokių sužalojimo ir smurto žymių buvo aptikta ant moters kūno. Tačiau žinoma, kad ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo buvo pradėtas iš karto.

Pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė buto šeimininką, jis tapo pagrindiniu įtariamuoju. Pirminiais duomenimis, vyras yra nužudytosios artimas giminaitis. 

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė savo artimąjį giminaitį ar šeimos narį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.