Baisogaloje susimušus girtai porai policija kaltininko nesiaiškino – areštinėje nakvojo abu

Radviliškio pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė namuose susipešusią girtą porą. Vyras ir moteris buvo tokie girti, kad konflikto kaltininko pareigūnai net nesiaiškino – tai buvo atidėta iki to momento, kol abu išsiblaivys.

 Girtą porą pareigūnai uždarė į areštinę.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Girtą porą pareigūnai uždarė į areštinę.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2023, 12:19 PM

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, pareigūnai dėl šio incidento gavo du atskirus pareiškimu. Viename teigiama, kad balandžio 15 d. apie 20 val. 22 min. Radviliškio r., Baisogalos miestelyje, namuose, girtas (1,96 prom.) vyras (gim. 1976 m.) smurtavo prieš girtą (3,15 prom.) moterį (gimusi 1974 m.).

Nukentėjusi moteris medikų apžiūrėta įvykio vietoje, į gydymo įstaigą nevežta. 

Kitame pareiškime teigiama, kad tuo pačiu metu, toje pačioje vietoje, tuose pačiuose namuose girta (3,15 prom.) moteris (gimusi 1974 m.) konflikto metu smurtavo prieš girtą (1,96 prom.) vyrą (gim. 1976 m.).

Nukentėjęs vyriškis po medikų apžiūros gydosi ambulatoriškai.

Susipešusi porelė buvo tiek girta, kad pareigūnai įvykio vietoje aplinkybių per daug ir nesiaiškino. Vyras ir moteris buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Jų apklausos atidėtos iki to laiko, kol abu išsiblaivys.

Pagal abu gautus pareiškimus policija pradėjo ikiteiminius tyrimus dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.