16 valandų siaubo negyvenamoje sodyboje: girtas vyras mušė moterį ir grasino jai peiliu

Radviliškio pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė vyrą, kuris būdamas girtas net 16 valandų negyvenamoje sodyboje kankino pažįstamą moterį. Vėliau jai prireikė medikų pagalbos.

 Moterį mušusį girtą vyrą policija sulaikė.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Moterį mušusį girtą vyrą policija sulaikė.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2023, 5:19 PM

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, viena moteris (gimusi 1984 m.) savo pažįstamo vyriškio (gim. 1992 m.) smurtą patyrė tarp balandžio 16 d. maždaug 21 val. ir balandžio 17 d. maždaug 13 val.

Šešiolika siaubo valandų moteris išgyveno Radviliškio r., Kairėnų kaime, negyvenamoje sodyboje. Policija pranešė, kad tarp vyro ir moters kilo konfliktas, todėl vyriškis grasino peiliu, o vėliau mušė.

Kai policija vyrą sulaikė, jam buvo nustatytas 2,56 prom. girtumas.

Nukentėjusioji po medikų apžiūros Respublikinėje Šiaulių ligoninėje gydosi ambulatoriškai. Tuo tarpu įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė žmogui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Tas, kas šio straipsnio 1 dalyje nurodytą veiką padarė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.