Elektrėnų policija sulaikė kelis narkotikų platintojus

Ikiteisminiame tyrime dėl narkotinių medžiagų platinimo Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai sulaikė tris 24-erių, 33-ejų ir 34-erių metų amžiaus Elektrėnų savivaldybės gyventojus.

Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities VPK

Apr 19, 2023, 9:18 AM, atnaujinta Apr 19, 2023, 9:21 AM

Kratų dviejų sulaikytųjų gyvenamosiose vietose ir trečiojo asmens kratos metu buvo rasta, įtariama, narkotinių medžiagų. Visi jie policijos pareigūnams gerai žinomi, ne kartą teisti už vagystes, vienas iš jų – ir už narkotinių medžiagų platinimą.

Dviem sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas, įpareigojimas registruotis policijos įstaigoje.

Trečiam įtariamajam pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Kitame ikiteisminiame tyrime, pradėto dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, sulaikytas dar vienas neteistas 19 metų amžiaus Elektrėnų savivaldybės gyventojas. Jo gyvenamojoje vietoje kratos metu taip pat rasta, įtariama, narkotinių medžiagų. Jam pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti, paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas, įpareigojimas registruotis policijos įstaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.