Pareigūnai sučiupo ukmergiškį, sužalojusį ir bandžiusį apvogti senolę

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos pareigūnai išsiaiškino nusikaltimą, kuomet prieš pat Velykas buvo pasikėsinta apvogti senolę.

Ukmergiškis, bandęs apiplėšti močiutę, yra suimtas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Ukmergiškis, bandęs apiplėšti močiutę, yra suimtas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Apr 20, 2023, 12:03 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, balandžio 7-osios vakare, apie 22 val. 30 min., į Ukmergėje gyvenančios 78-erių moters butą pasibeldė nepažįstamas vyras.

Pamaniusi, kad atėjo anūkas, ukmergiškė atrakino duris. Nepažįstamasis ėmė reikalauti pinigų. Močiutė su lazda vyrui sudavė per rankas, šis jai trenkė į veidą. Močiutė pargriuvo, ėmė šaukti kaimynus, kurie netrukus pasirodė tarpduryje. Vyras išsigando ir spruko pro duris.

Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad nusikaltimą įvykdė 32-ejų metų amžiaus Ukmergės gyventojas. Įtariamasis buvo sulaikytas. Vyras jau yra ne kartą teistas už įvairius nusikaltimus. Dėl pasikėsinimo padaryti plėšimą jam buvo pareikšti įtarimai. Balandžio 19 d. teismas suėmė įtariamąjį dviem mėnesiams.

Vyras taip pat prisipažino, kad balandžio 12-osios naktį prie Dukstynos pagrindinės mokyklos sudaužė lempą, sugadino vaizdo stebėjimo kamerą bei padegė du šiukšlių konteinerius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.