Girtutėlį nurodymams nepaklususį tauragiškį pasieniečiai tramdė antrankiais: vyras įpūtė virš 4 promilių

Pasienio ruože Nemune žvejojusius tauragiškius atvykę patikrinti pasieniečiai buvo sutikti su keiksmais ir grasinimais.

Pasienio ruože Nemune žvejojusius tauragiškius atvykę patikrinti pasieniečiai buvo sutikti su keiksmais ir grasinimais.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pasienio ruože Nemune žvejojusius tauragiškius atvykę patikrinti pasieniečiai buvo sutikti su keiksmais ir grasinimais.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

2023-05-02 14:12

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), pramogautojas atsisakė pateikti dokumentą ir būdamas girtas nepakluso teisėtiems VSAT pareigūnų reikalavimams.

Šeštadienį vakare Pagėgių savivaldybės Panemunės miestelyje VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų pasienio užkardos pareigūnai tikrino pasienio ruože Nemune žvejojusių asmenų dokumentus.

Tikrinimo metu vienas iš jų atsisakė pateikti asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus. Vyras grasino susidoroti su pasieniečiais, vartojo necenzūrinius žodžius, taip žemindamas pareigūno vardą ir orumą. Jis buvo akivaizdžiai neblaivus ir ant kaklo turėjo į peilį panašų daiktą, kurį kelis kartus demonstratyviai palietė. Nepaklusus VSAT pareigūnų teisėtiems reikalavimams buvo panaudotos specialiosios priemonės – antrankiai. Pasieniečiai išsiaiškino, kad tai yra 44-erių tauragiškis.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai jam nustatė 4,28 prom. girtumą. Kartu buvusi 46-erių tauragiškė taip pat elgėsi iššaukiančiai – šūkavo ir vartojo necenzūrinius žodžius. Jai nustatytas 3,75 prom. girtumas.

Triukšmadariai buvo perduoti atvykusiems artimiesiems. Įvykio aplinkybės tikslinamos, o po to bus pradėtos administracinės teisenos.

Tauragiškiui už daugybinius Administracinių nusižengimų kodekse numatytus teisės pažeidimus gresia kelios piniginės baudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.