Kaunietis sučiuptas nusikaltimo vietoje – išdaužęs automobilio stiklą bandė pavogti piniginę

Šeštadienio naktį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo valdybos pareigūnai operatyviai sulaikė galimai į svetimą turtą pasikėsinusį kaunietį.

Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities VPK

May 2, 2023, 2:32 PM, atnaujinta May 2, 2023, 2:36 PM

Balandžio 29 d. apie 3 val. 40 min. buvo gautas pranešimas, jog Kaune, A.Juozapavičiaus pr., vyras vaikšto ir apžiūrinėja stovinčius automobilius. Į įvykio vietą po mažiau nei dešimties minučių atvyko policijos pareigūnai, kurie operatyviai sulaikė svetimame automobilyje BMW sėdėjusį vyrą (gim. 1997 m.).

Kaunietis galimai išdaužęs automobilio stiklą, kėsinosi į automobilio salono viduje buvusią piniginę. Sulaikytas vyras yra žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai dėl pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką ir vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.