Po avarijos girtas motociklininkas, sprukdamas nuo policijos, apsimetė triatlonininku: perplaukė Nevėžį

Nedidelę avariją patyręs girtas motociklininkas Panevėžio rajone netrukus pademonstravo puikius sprinterio ir plaukimo gebėjimus, nes jam ant kulnų lipo policija.

Po avarijos girtas motociklininkas, sprukdamas nuo policijos, apsimetė triatlonininku: perplaukė Nevėžį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Po avarijos girtas motociklininkas, sprukdamas nuo policijos, apsimetė triatlonininku: perplaukė Nevėžį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2023, 6:36 AM

Liūdynėje (Panevėžio r.) kelio vingyje motociklo nesuvaldė girtas 32 metų vyras. Jis nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į atitvarus.

Motociklininkas nusibrozdino šonus, bet nieko rimto jam nenutiko. Buvo aplankstytas ir motociklas.

Tuo metu pro šalį į namus po tarnybos važiavo vienas policininkas. Pamatęs prie apdaužyto motociklo stovintį vyrą jis sustojo jam padėti, pranešė apie įvykį Bendrajam pagalbos centrui.

Išgirdęs, kad iškviesta policija, motociklininkas dėjo į kojas. Palikęs motociklą jis pasileido bėgti Nevėžio upės pakrante.

Toks vyro nenoras susitikti su pareigūnais iškart sukėlė įtarimų.

Į gaudynes įsitraukė ir daugiau pareigūnų.

Bėglys buvo pastebėtas už kelių kilometrų esančiame Velžyje. Pamatę aikštele einantį vyrą policininkai pakvietė jį prie tarnybinio automobilio.

Bet bėglys nė nemanė paklusti ir vėl dėjo į kojas. Šįsyk jam kelią pastojo Nevėžio upė. Tuomet vyras ryžosi šokti į šaltą vandenį ir nuplaukė į kitą krantą.

Vienas pareigūnas liko vienoje upės pusėje, kitas nuvažiavo į kitą pusę. Ten vėl buvo pastebėtas laukais bėgantis motociklo vairuotojas.

Į reikalavimą sustoti jis nekreipė dėmesio ir skuodė kiek įkabindamas. Bėglio nesustabdė net įvairios kliūtys – didelės šakų krūvos ir grioviai.

Peršokęs ir perlipęs juos vyras dar kažkiek pabėgo, bet po tokio maratono pritrūko kvapo ir sustojo. Bėglys buvo šlaputėlis ir netekęs jėgų.

Tadat ir paaiškėjo, kodėl vyras spruko – į alkoholio matuoklį jis pripūtė beveik 1,5 promilės, o motociklas buvo be dokumentų ir nedraustas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.