Moterų konfliktas Klaipėdoje: susimušė dėl automobilio parkavimo, o ginklu tapo rankinė

Klaipėdos policija aiškinasi dviejų moterų konfliktą dėl automobilio parkavimo. Moterys dėl muštynių kaltina viena kitą, o konflikto ginklu tapo rankinė.

 Policija ir rankinė.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija ir rankinė.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2023, 10:25 AM, atnaujinta May 16, 2023, 10:29 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, gegužės 15 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal 1958 m. gimusios moters pareiškimą, kuriame nurodoma, kad dar gegužės 12 d. apie 14 val. Klaipėdoje, Šaulių g., kieme, žodinio konflikto metu, nepažįstama moteris ne mažiau kaip 10 kartų trenkė pareiškėjai rankinuku per galvą.

Taip pat gegužės 15 d. pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas pagal 1986 m. gimusios moters pareiškimą, kuriame nurodoma, kad tuo pat metu gegužės 12 apie 14 val. Klaipėdoje, toje pačioje Šaulių gatvėje, kieme, žodinio konflikto metu, galimai dėl pastatyto automobilio, pareiškėją sumušė nepažįstama moteris.

Policija pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo ir aiškinasi konflikto aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.