Girto kazacho vilkikas pasienyje su Baltarusija sukėlė avariją ir nuvažiavo – sulaikytas Vilniuje

Vilniuje sulaikytas girto kazacho vairuojamas vilkikas, kuris pasienyje su Baltarusija apdaužė kitą automobilį, apgadino užtvarą ir nuvažiavo. Vairuotojas tvirtino, kad iš vakaro gėrė tik alų, tačiau paprašytas papūsti į alkotesterį, pripūtė kone 2 prom.

Policija.<br>V.Ščiavinsko asociatyviu nuotr.
Policija.<br>V.Ščiavinsko asociatyviu nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-26 10:19

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, birželio 25 d. apie 8 val. 09 min. Vilniuje, Liepkalnio g., sulaikytas vilkikas „Volvo“ su priekaba, kurį vairavo girtas (1,84 prom.) vyras (gim. 1964 m.).

Tą pačią dieną apie 7 val. 45 min. Vilniaus r., Medininkų seniūnijoje, Medininkų kaime, Pasieniečių g., vyro vairuojamas vilkikas, kliudęs stovintį automobilį „Renault“ ir kelio užtvarą, iš įvykio vietos pasišalino.

Apie avariją, iš kurios paspruko vilkikas su Kazachtano valstybiniais numeriais, policijai pranešė apsaugos darbuotojas. 

Pareigūnai, vykdami į įvykio vietą, iš avarijos pasišalinusį vilkiką pastebėjo jau Vilniuje. Stabdomas pareigūnų, jis iš karto sustojo.

Vairuotojas pareigūnams sakė, kad jis ramiai sau važiuoja į pasikrovimo vietą. O paklaustas ar gėrė alkoholio, tvirtino, kad tik iš vakaro – alaus. Esa išgėrė du litrus.

Paprašytas papūsti į alkotesterį, vyras pirmu pūtimu pripūtė 1,93 prom., antru – 1,84 prom.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojui gresiai iki metų kalėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.